Вижте последните данни за разпространението на коронавируса.  В Пето районно в

...
Вижте последните данни за разпространението на коронавируса.  В Пето районно в
Коментари Харесай

ОБЗОР: Петима български политици санкционирани по “Магнитски“, спря токът на Ботев - Локо София

Вижте последните данни за разпространяването на ковид. 

 В Пето районно в София стартира инспекция поради убийството на психолога Иван Владимиров. 

Снощи е станала тежка злополука на злощастния столичен бул. " Черни връх ".

Полицията в Ямбол откри тялото на изчезналия 29-годишен мъж. Цветелин Стоянов беше разгласен за национално търсене, откакто сестра му подаде сигнал, че е забелязан за финален път на 20 януари в центъра на града.

Офис на нотариус в Перник е бил разрушен в нощта против петък. Сигналът е подаден тази заран.

Кола пропадна в зона на авария на ВиК до бл. 141 в ЖК " Тракия ". Става дума за спукан тръбопровод зад хлебозавода в региона. 

Пет индивида са били избавени под руините в Турция от български спасители. Това оповестиха от Националната асоциация на доброволците в България. От асоциацията оповестяват, че избавителната акция към момента е в ход.

Сигнал за бомба изтегля Съдебната палата в София.

Вече няма проблеми с влизането на българи в Мексико, съобщи Ина Тонина, екскурзовод от български туроператор. Тя сега е в столицата Мексико сити дружно с българска група и са минали през граничния надзор доста елементарно и бързо. Властите изискват да се показа ваучер за хотелско настаняване, както и аероплан билет за връщане.

Жена е в тежко положение след побой в Пловдив. Сигналът за призната по неотложност в интензивно поделение пловдивчанка е получен към 14.30 ч. през вчерашния ден в Трето районно управление (на МВР). При извършените незабавни оперативни и издирвателни дейности е открито, че тя е станала жертва на домашно принуждение с причинител 40-годишният й брачен партньор.

Сигнали за взривни устройства в две учебни заведения в София ревизират органите на реда. Те са подадени 81 СУ „ Виктор Юго “ и 144 СУ " Народни будители ", намиращи се в " Младост, предаде  .

70% от всички компании в Европа се сблъскват с компликации при намиране на човешки капитал, който да е добре подготвен и способен. Това съобщи от Пловдив европейският комисар Мария Габриел, която бе на среща със студенти от Аграрния университет в града. Срещата стартира с едноминутно безмълвие в памет на починалите в опустошителното  земетресение в южна Турция и Сирия.

31-годишен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин бе арестуван от чиновници на РУ-Труд. След извършени голям брой оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности проверяващите събрали доказателства, че мъжът е създател на крупна кражба от цех в землището на село Бенковски.  

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев дефинира като доста добра работата на пловдивската полиция през последните месеци. Той дойде през днешния ден в Пловдив дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров за отчет- разбора на пловдивската полиция за 2022 година, който се организира в момента в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. Като публични посетители бяха поканени регионалният шеф, кметът на града и кметове на общини, ръководителите на съда и прокуратурата. 

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри. Това оповестиха от държавната пресслужба. 

Полицията в Пловдив награди младежите, които задържаха рецидивист след осъществен обир. 32-годишният нарушител заплашва с нож и ограбва 15-годишно момче на автобусна спирка пред очите на жители. Удовлетворение и наслада са първите страсти на треньора Димитър Желязков, когато приема почетния плакет за гражданска героизъм.

Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета против Васил Михайлов от Перник. 

Катастрофа затвори Прохода на Републиката. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приказва по време на брифинг за новите глобите против Русия.

От Локомотив оповестиха по какъв начин ще се влиза на новата естрада " Бесика " и какви са цените за нея. Първият мач, на който трибуната ще бъде отворена е тази неделя против Ботев Враца.

Товарен трен блъсна и умъртви 69-годишен в Перник.

Голяма повреда остави стотици пловдивчани без ток, заяви четец на  TrafficNews

Локомотив (Пловдив) продаде 17-годишния си гений Иван Сулев на италианския клуб Каляри, осведомиха от управата на " черно-белите ". Трансферна сума не се оповестява. 

Бившият министър на финансите Владислав Горанов, някогашният министър на енергетиката Румен Овчаров и политиците Иван Генов, Николай Малинов и Александър Николов са включени от Съединени американски щати в санкционния лист по закона " Магнитски ".

Токът в Коматево спря и това наложи и прекъсването на дуела от първия кръг на втория полусезон сред Ботев и Локомотив София. След сериозна пауза мачът беше възобновен и приключи 0:0.

" Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” ще се явят дружно на изборите.

Международното летище в София да носи името на Васил Левски предлага ръководителят на Българска академия на науките акад. Юлиан Ревалски. Днес той изпрати писмо до служебния министър-председател Гълъб Донев с концепцията Министерски съвет да прегледа предлагането.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР